Zoek een ander perspectief

Test

MijnlevenisOK  wil bouwen aan sterke individuen en sterke relaties tussen man en vrouw en relatie tot God. Zodat ongewenste kinderloosheid onder christenen géén reden tot echtscheiding meer is, maar dat door de bemoediging, training en coaching huwelijken sterker worden en echtparen op hun eigen, unieke manier vruchtbaar kunnen zijn in Gods Koninkrijk.

Toelichting:

“De dief komt alleen maar om te stelen, te slachten en verloren te laten gaan; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben.” Johannes 10:10

Kinderloosheid is bij uitstek een issue waarin die overvloed van leven niet gevoeld en ervaren wordt. Twijfel, angst, gebrek aan (zelf)vertrouwen en boosheid slaan genadeloos toe en satan laat hierdoor relaties tussen mannen en vrouwen maar ook tussen God en mensen maar al te graag kapot gaan.

Maar Jezus is gekomen om ons léven en overvloed te geven!

MijnlevenisOK wil woorden van leven, heiligheid en vreugde spreken. Het wil mensen aanmoedigen om vanuit de overwinning in vrede, tevredenheid en met moed te leven.  

Share with:


Een gedachte over “Zoek een ander perspectief

  1. Rianne schreef:

    Wat mooi dat je al het verdriet en gemis hebt omgezet naar iets positiefs. Er krachtiger uit bent gekomen dan dat je erin bent gegaan. Ook ik heb moeten leren dat een kinderloos leven OK is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.