Coaching

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is als zwanger worden niet lukt en je ongewenst kinderloos bent of blijft. Om je heen zie je dagelijks baby’s, hoor je zwangerschapsaankondigingen of zie je de leukste babyfoto’s voorbijkomen via social media. De droom die je had van je relatie of je toekomst spat uiteen en vragen, boosheid en eenzaamheid stapelen zich op. Relaties en vriendschappen kunnen onder druk komen te staan. Jij en je eventuele partner, familie of vrienden verwerken en communiceren in dit proces zo verschillend dat het soms moeilijk kan zijn de verbinding weer te vinden. Ook je geloof en je relatie met God kan door ongewenste kinderloosheid aan het wankelen worden gebracht. Is God een goede God? Waarom verhoord Hij mijn gebed niet? Allemaal reële vragen en situaties waarin kunt vastlopen en het goed kan zijn om met een coach te zoeken naar antwoorden en nieuwe richting.

De basis vanwaaruit ik coach is mijn geloof. De onderstaande bijbeltekst is daarbij erg belangrijk voor mij.

“ Geprezen zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, de Vader die Zich over ons ontfermt, de God die ons altijd troost en ons in al onze ellende moed geeft, zodat wij door de troost die wijzelf van God ontvangen, anderen in al hun ellende moed kunnen geven.”                                                             2 Korinthiers 1:3-4

Als hulpverlener heb ik een christelijke identiteit. De Bijbelse waarden en principes inspireren mij in mijn werk en leven. Ik begrijp dat niet iedereen iets met het geloof heeft. Daarom heb je de keuze: wanneer je dat wenst, wordt het geloof er actief bij betrokken. Wanneer je dat liever niet hebt, wordt dat onderwerp juist onbesproken gelaten. Ik wil niemand iets opdringen. Graag wil ik dat mijn hulpverlening iets toevoegt en geeft wat je nodig hebt.

 Hoe ik je kan helpen:

• Ik luister oprecht naar je, je kunt je hart luchten en je gevoelens delen.

• Ik help je je gedachten en gevoelens te ordenen en te ontdekken of deze reëel en behulpzaam zijn.

• Ik geef inzicht in het proces wat je doormaakt en advies hoe je hier op een positieve manier mee om kunt gaan.

• Vanuit de 7Life methodiek geef ik jou en je eventuele partner inzicht in jouw communicatiestijl, je motivatie, leerstijl en veranderkracht, dit helpt in je communicatie over kinderloosheid onderling en in de richting van je omgeving.

• Samen zoeken en ontdekken we welke verlangens, gaven en talenten God nog meer in je leven gelegd heeft.

• Ik help je je ongewenste kinderloosheid een plaats te geven en kan je ondersteunen bij het vormgeven van je leven.

Lees hier meer over de mogelijke vormen van begeleiding of bekijk de kosten. Liever even overleggen wat bij jouw situatie past? Neem vrijblijvend contact met me op.