Individueel

Gesprek
Het lucht op om je hart te delen met iemand die weet en begrijpt wat jij doormaakt. Ik maak graag tijd om een afspraak met je te maken. Dat kan in mijn praktijkruimte, maar we kunnen ook op een andere locatie afspreken. Gemiddeld bestaat een coachingstraject uit ongeveer 7 tot 10 gesprekken.

• € 75,- (+/-  60 minuten) incl. btw en excl. eventuele reiskosten (0,29 ct. per km)

Online/telefonisch:
Als je merkt dat het je allemaal teveel wordt en je graag van je af praat om even weer wat helderheid in je hoofd en emoties te krijgen kunnen we een belafspraak inplannen.

• € 60,- incl. btw (+/- 45 min. per gesprek)

Strippenkaart:
Het kan zijn dat het praktischer is om telefonisch of via Skype gesprekken te voeren, ook dat is mogelijk. Je kunt dan een strippenkaart aanschaffen voor vijf gesprekken en tussendoor geef ik je via e-mail nog een aantal oefeningen of tips.

• € 250 voor 4 strippen, incl.btw (+/- 45 min. per gesprek)

7Lifescan
Door middel van de online 7Lifescan krijg je een geweldig inzicht in jouw communicatiestijl en -behoefte. Het is een assessment gericht op communicatie, maar ook op motivatie, leerstijl en ‘Veranderkracht’. Jouw scan geeft je een direct beeld over:

• Persoonlijke communicatiestijl en -behoefte
• Leerstijl
• Omgaan met stress en spanning
• Verwachtingen
• Omgaan met feedback en kritiek
• Connectie met anderen
• Drijfveren
• Kwaliteit, persoonlijkheid en gedrag

De Scan geeft óók inzicht in je ‘veranderkracht’. Wat heb je nodig om in beweging te komen? Wanneer kun je optimaal groeien en ontwikkelen? Juist dít element is erg behulpzaam om vanuit je pijn en verlies opnieuw een beweging naar de toekomst te kunnen maken. Je krijgt hiervoor één uitgebreide scan met resultaten in je mailbox en een persoonlijke terugkoppeling van 1,5 uur.

 • € 135 incl. btw en excl. eventuele reiskosten.

Totaal pakket:
De laatste (en mooiste) optie, is een pakket van vier gesprekken inclusief de  7Lifescan. Het is een hele investering maar  het heeft een waarde die zich voor de rest van je leven zal gaan uitbetalen.

 • € 325 incl. btw en excl. eventuele reiskosten.

Alle gesprekken worden voorafgegaan door een telefonische intake.

Hiervoor breng ik € 30,- per gesprek in rekening (+/- 0,5 uur)

Wellicht ben je er nog niet helemaal uit óf en wat voor soort begeleiding je nodig hebt, neem dan gerust contact op om eerst eens te kijken of het klikt.

Mijn telefoonnummer is: 06-41117611

Vergoedingen

Via de werkgever
Steeds meer werkgevers vergoeden coaching voor hun medewerkers. Bespreek dit eens met je werkgever, zeker wanneer je coachvraag werk gerelateerd is. Het is soms ook mogelijk coaching te betalen vanuit een persoonlijk budget dat beschikbaar is gesteld door je werkgever.

Via de ziektekostenverzekeringen
Bij een aantal ziektekostenverzekeraars wordt coaching vergoed in het aanvullende verzekeringspakket. Kijk hiervoor de voorwaarden in de polis na.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via de belasting
Als je het coachingstraject zelf betaalt zijn er voor zowel particulieren, als zelfstandig ondernemers mogelijkheden om het coachingstraject als scholingskosten fiscaal af te trekken.