Individueel

Gesprek
Het lucht op om je hart te delen met iemand die weet en begrijpt wat jij doormaakt. Ik maak graag tijd om een afspraak met je te maken. Dat kan in mijn praktijkruimte, maar we kunnen ook op een andere locatie afspreken. Gemiddeld bestaat een coachingstraject uit ongeveer 7 tot 10 gesprekken.

    • € 85,- (60 minuten) incl. btw en excl. eventuele reiskosten (0,29 ct. per km)
    • € 122,50 (90 minuten) incl. btw en excl. eventuele reiskosten (0,29 ct. per km)

Intake

Alle gesprekken worden voorafgegaan door een (telefonische) intake.

Hiervoor breng ik € 40,- per gesprek in rekening (+/- 0,5 uur)

Wellicht ben je er nog niet helemaal uit óf en wat voor soort begeleiding je nodig hebt, neem dan gerust contact op om eerst eens te kijken of het klikt.

Mijn telefoonnummer is: 06-41117611

Vergoedingen

Via de werkgever
Steeds meer werkgevers vergoeden coaching voor hun medewerkers. Bespreek dit eens met je werkgever, zeker wanneer je coachvraag werk gerelateerd is. Het is soms ook mogelijk coaching te betalen vanuit een persoonlijk budget dat beschikbaar is gesteld door je werkgever.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.