Samen

Ongewenste kinderloosheid is een individueel probleem, maar ook een gezamenlijk probleem. Het kan spanning binnen je relatie veroorzaken. Mannen en vrouwen verwerken dit soort emotionele gebeurtenissen op verschillende manieren. Soms ontstaat er daardoor verwijdering en lukt het niet goed om elkaar weer te vinden. Praten, met een onafhankelijke persoon die jullie nieuwe inzichten geeft over jezelf én elkaar, helpt om elkaar beter te begrijpen en de communicatie over je wensen en behoeften open te houden. Samen hieraan werken is een investering die waarde heeft voor de rest van je leven!

Door middel van mijn coaching gaat het jou en jullie lukken om elkaar weer beter te begrijpen, makkelijker te communiceren waar je behoeftes liggen en ontdek je hoe en waarin je elkaar kunt motiveren en versterken.

Samen praten:

Je kunt ervoor kiezen om samen een aantal gesprekken te voeren. Met elkaar brengen we in kaart op welke gebieden jullie onvervulde kinderwens het meeste pijn veroorzaakt en hoe dit jullie beïnvloed. Aan de hand van verschillende oefeningen bekijken we waar en hoe er ruimte kan komen om aan herstel te werken. De gesprekken zullen jullie meer inzicht geven in het proces dat jullie individueel én samen doormaken en het bevordert de wederzijdse communicatie over dit gevoelige thema.

• € 125 per gesprek (60 min) incl.btw, excl. eventuele reiskosten.

Alle gesprekken worden voorafgegaan door een telefonische intake.

Hiervoor breng ik € 40,- per gesprek in rekening (+/- 0,5 uur)

Wellicht ben je er nog niet helemaal uit óf en wat voor soort begeleiding je nodig hebt, neem dan gerust contact op om eerst eens te kijken of het klikt.

Mijn telefoonnummer is: 06-41117611