Relatie special

“Moet ze het hier nu alwéér over hebben? 

Hij begrijpt mij totaal niet…

Waarom overkomt ons dit?!

Hoe moeten we nu verder?

Hoe moeten we God in dit alles begrijpen?”

Wellicht zijn dit herkenbare gedachten of vragen voor je als je worstelt met vruchtbaarheidsproblemen. Het overkomt je. Het stort als een golf over je heen. Je wil het niet, maar je zit er middenin. Gevoelens van angst, verdriet, machteloosheid en boosheid zijn misschien wel dagelijks voelbaar. Maar ook gevoelens van hoop, verwondering en verbazing gaan daar soms dwars doorheen. Het verlangen naar een kindje is groot, maar hoe kan het toch dat jullie ook zo’n stel zijn geworden waarbij de kinderwens (waarschijnlijk) niet in vervulling gaat?
Ongewenste kinderloosheid zorgt ervoor dat je wereld op zijn kop staat. Zowel voor jezelf als voor jullie samen in je relatie. Het kan ervoor zorgen dat je elkaar even niet meer begrijpt, elkaar niet meer kunt vinden. Met als gevolg dat je relatie af en toe onder druk komt te staan. Samen leef je tussen hoop en vrees

De Relatie Special; wat en wanneer?

Op zaterdag 23 februari organiseren Jorien Ouweneel, van Mijn leven is OK en Ewout van de Groep van Kingdom Care daarom samen de allereerste Relatie Special! Op zaterdag  6 april gaat de dag in herhaling. 

Het is een dag die volledig in het teken staat van jullie als stel en je (nog) onvervulde kinderwens. Vanuit hun eigen ervaringen met kinderloosheid zullen Jorien en Ewout jullie deze dag meenemen en toerusten op het gebied van emotionele en mentale bewustwording en inzicht geven over de impact die het heeft op relaties.

Wat levert het je op?

Je krijgt inzicht in het (rouw)proces van jezelf en je partner en handvatten over hoe je hierover kunt communiceren naar elkaar en naar je omgeving. Ook is er aandacht voor het verschillend ervaren van kinderloosheid als je man en vrouw. Maar bovenal is deze dag gericht op herstel en opbouw voor jullie samen in deze situatie.

Doormiddel van psycho-educatie, het doen van oefeningen en samen in gesprek gaan ontdekken jullie wat een onvervulde kinderwens voor gevolgen heeft. Daarbij geeft het ontmoeten van lotgenoten en het delen van je verhaal (h)erkenning en nieuwe hoop. Ook is er ruimte voor vragen waar je (al lang) mee zit. Deze relatie special heeft een christelijk karakter.

Waar?

We ontmoeten elkaar op de sfeervolle en landelijk gelegen Eemlandhoeve. Op dit terrein is er ook de mogelijkheid om in alle rust even te wandelen op de prachtig aangelegde paden.
Aanvang is om 09:30 uur (inloop vanaf 09:00 uur), afsluiting om 16:00 uur.
Een uitgebreid verzorgde lunch en koffie/thee met koek zijn inclusief.

Adres: Bisschopsweg 7, 3752 LK Bunschoten-Spakenburg

 

Afbeeldingsresultaat voor eemlandhoeve

 

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn €135,- per stel. Hiervoor ontvang je na aanmelding een factuur. Via deze link ga je naar het aanmeldformulier.

 

 

Mocht je het fijn vinden om eerst even persoonlijk contact te hebben, dan mag je  een van ons altijd even bellen. Jorien: 06-41117611 of Ewout: 06-20627505

We hopen jullie daar te ontmoeten!

Hartelijke groet, 

Ewout & Jorien

 

Logo Kingdom Care
Logo Mijn leven is OK